Allserv AS
5729 MODALEN

Besøksadresse:
Industrihuset - Modalen

Telefon: +47 909 29 237

E-post: firmapost@allserv.no

Her finner du oss

Om oss

Allserv AS er en service leverandør med hovedfokus på reparasjoner av elektronikk og styringssystemer innen en rekke industrier. Hovedfokus er kraftverk, kraftproduksjon, kraftdistribusjon og annen prosessrelatert industri. Allserv AS er godkjent leverandør gjennom Sellihca kvalifikasjonsordning.

Et kraftverk eller en fabrikk er laget for å kunne produsere i mange år, men dessverre er det ikke like enkelt å skaffe seg reservedeler samt å få reparert styringssystem og elektronikk etter noen år dersom det skulle oppstå feil på anlegget.

Vi har spesialisert oss på reparasjoner, overhaling og service av styringselektronikk. Med eget ESD sikret verksted for reparasjoner av elektronisk utstyr, er vi i stand til å reparere elektronikk fra de fleste leverandører på markedet. Med stort lager av komponenter og kort fra de fleste leverandørene innen styresystemer og kraftverkselektronikk har vi muligheten til å reparere nær sakt alle kort typer. Med egen testlab blir alle kort testet etter reparasjon og godkjent med garanti på et år på feil med reparasjonen.

Vår servicegaranti til våre kunder ved reparasjon
Vi skal levere våre tjenester til avtalt tid, pris og kvalitet. Vi skal gjøre dette bedre, billigere og raskere enn hva andre kan levere denne tjenesten for.
Et annet fokusområde for oss er service og produksjon av småserier av kretskort, montering av elektronikk for andre produsenters utstyr som benytter seg av elektronikk. Vi monterer og tester kortene for våre kunder før de forlater oss, våre kunder skal være sikker på at de leverer fra seg et godt produkt.

Produktutvikling
Allserv AS utvikler en rekke produkter, både i egen regi og for andre leverandører. Målsetningen med produktene vi leverer er å gi våre kunder en merverdi i form av sikkerhet, kvalitet, enkelhet i bruk og forutsigbarhet i alle ledd. Dette være seg egenutvikling eller produkter utviklet og produsert av andre. Tjenester vi påtar oss for i forbindelse med utvikling av kretskort, design /montering prototyper / uttesting og produksjon.

Egenutviklede produkter fra Allserv
Allserv AS har utviklet en rekke produkter til industrien. Se beskrivelsen av vår filterteknologi, vannstandsmåling og regulering, innfasningsautomatikk og synkronometer.

Omvikling av spoler

Vi vikler om det meste av spoler til kontaktorer, releer både like og vekselstrøms spoler.
Andre tjenester fra Allserv
Service og feilsøkingsoppdrag, konsulent og prosjekt tjenester.

Velkommen!